Wilt u reageren op dit bericht? Maak met een paar klikken een account aan of log in om door te gaan.


Alles wat met zoetigheid te maken heeft!
 
IndexIndex  RegistrerenRegistreren  ZoekenZoeken  InloggenInloggen  Laatste afbeeldingenLaatste afbeeldingen  GalerijGalerij  
Galerij
Magere Tiramisu Empty
Bezoek ook !
Laatste onderwerpen
» Taartenassortiment
Magere Tiramisu Emptydi apr 26, 2011 6:37 pm van Admin

» Aardbeien-Bananenijs
Magere Tiramisu Emptyvr feb 12, 2010 4:29 pm van Admin

» even voor stellen trudy
Magere Tiramisu Emptydo jan 28, 2010 10:52 am van Admin

» Ik ben Michaël, crea-man
Magere Tiramisu Emptydo feb 05, 2009 1:43 pm van crea-man

» Aardbeien Bavarois
Magere Tiramisu Emptywo feb 04, 2009 4:33 pm van crea-man

Wie komt van waar ?

 

 Magere Tiramisu

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Admin
Admin
Admin
Admin


Vrouw
Aantal berichten : 29
Leeftijd : 64
Woonplaats : Bassilly
Hobby’s : Bakken, kruisjessteek
Reputation : 0
Registration date : 10-09-08

Magere Tiramisu Empty
BerichtOnderwerp: Magere Tiramisu   Magere Tiramisu Emptyma sep 29, 2008 1:10 pm

Magere Tiramisu Tirami10

Vetgehalte per portie : 5,5 gr
Voorbereiding : 15 min. + koelen
Bereiding : 5 min.
Voor 6 personen.

Je hebt nodig :
3 el custardpoeder
2,5 dl magere melk
2 el basterdsuiker
2 tl vanille-essence
260 gr magere verse kaas
2 eiwitten
4 dl koude expresso
2 el amaretto
250 gr lange vingers
2 el ongezoet pure cacao

Los de custardpoeder op met 2 el magere melk in een pannetje.
Voeg de resterende melk, suiker en vanille-essence toe en roer op een laag vuur tot het mengsel kookt en dik wordt.
Haal het van het vuur.
Het wordt een dikke custard.
Doe hem in een kom, bedek met plastiekfolie en laat afkoelen tot kamertemperatuur.
Klop de custard en de magere kaas 2 min.
Klop de eiwitten to zachte pieken en schep door de custard.
Schenk de expresso in een schaal en voeg de amaretto toe.
Doop de helft van de lange vingers snel in het koffiemengsel zodat ze zich volzuigen en leg een laag in een schaal.
Verdeel de helft van het custardmengsel over de lange vingers.
Stuif de helft van de cacao op de custard en breng nog een laag lange vingers en custardmengsel aan.
Bedek de tiramisu met een plastiekfolie en zet hem een nacht in de koelkast.
Bestuif hem met cacaopoeder voor het serveren.

Terug naar boven Ga naar beneden
http://lekkerzoet.wifeo.com
 
Magere Tiramisu
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Recepten :: Slanke recepten-
Ga naar: